Хората, без които не можем

Животът

30-04-2013, 07:52

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Кои са важните хора в живота ни

От деня на раждането ни ние сме заобиколени от много и различни хора и така цял живот. Учим се от тях, страдаме заедно, споделяме важни моменти. Избираме компанията си по много и различни критерии - социален статус, интереси, пол, възраст, националност. Всички те са специални по някакъв начин за нас, но има и такива които просто преминават транзит през съществуването ни. Без кои от тях животът ни не би бил същият?

Приятелят гей

Той е най-добрият ви приятел. Съветник и отдушник, когато скъсате с гаджето. Никога няма да ви подведе по отношение на това как ви стоят новите дънки. Забавна и чувствителна натура е. Бъбрив и винаги готов за забавления.

Добрият слушател

С него може да разговаряте часове наред. Той е като спасителна мрежа за проблемите, които споделяте. Изследва и най-малкия детайл.

Мотиваторът

Той е онзи човек, който ще ни изведе от дома, когато депресията се опитва да ни превземе. Когато ви е скучно приключенията не закъсняват. Искате да изядете и последното парченце шоколад? Той ще го направи вместо вас, защото знае, че трябва да влезете във форма.

Звездата

Хората на изкуството заразяват винаги с положителна енергия околните. Те преоткриват качества в нас, за които и не сме подозирали. Възхищавайки им се, тайно се опитваме да откраднем малко креативност от тях.

Истински приятел

Онзи, на когото може да се обадите в три през нощта, защото сте закъсали на пътя с колата или просто да поприказвате. Винаги ще е една стъпка зад вас, за да ви хване, когато тръгнете да падате. Такива хора са рядкост.

Сродната душа

Това може би е стар приятел от училище, колега от университета или колега в работата ви. Разбирате се само с поглед. Той никога няма да тръгне да ви променя или съди, просто защото е сродната ви душа.

Менторът

Той е силен характер с широки представи за живота. Онази сила, която ви насърчава да продължите въпреки трудностите. Онзи приятел, от когото взимате с шепи позитивизъм и хъс за успех. Тези личности обикновено заемат високо място в социалната йерархия.

Грижовният

Приятел, който ще стои неотлъчно до леглото ви, когато сте болни. Той познава слабите ви страни и винаги се опитва да ви предпази, понякога дори от самите вас. Случва се на моменти да ни отегчи с неговите непрестанни съвети, но въпреки всичко ни харесва, когато някой показва внимание към нас.

Любовта на живота ви

Той събира всички ценни качества на гореизброените типажи. Харесва силните ви страни и не забелязва недостатъците. Кара ви да се усмихвате. Чувствате се защитена и оценена.

Не забравяйте, че приятелите ви имат нужда и от вашата подкрепа и разбиране. Винаги бъдете заобиколени от позитивни и успели хора.