Спартак взе 16 футболисти за Етрополе

Спорт

07-05-2013, 13:24

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Соколите" не се дадоха на Спартак Плевен

Еньо Кръстовчев, Боян Илиев и Диян Кателиев отпадат за мача с Чавдар

Отборът на Спартак 1918 отпътува преди броени минути с група от 16 футболисти за Етрополе, където утре от 18 ч. ще играе срещу тима на Чавдар, в мач от 23-ия кръг на "Б" група. Наставникът на тима даде почивка на двама от основните си футболисти. Това са капитанът Боян Илиев и нападателят Еньо Кръстовчев. С тима не заминаха още наказаният за натрупани жълти картони Диян Кателиев и младият Калоян Иванов, като на последния също му е дадена почивка. На тяхно място в клубния автобус попаднаха Филип Костадинов и нападателят от юношите Вилиян Върбанов, който за първи път е в групата на представителния тим и може да направи официален дебют утре.

Днес сутринта футболистите направиха едно занимание, след което обядваха и отпътуваха за Правец, където ще отседнат преди двубоя с Чавдар.

Съставът на Спартак 1918: Генко Славов, Миро Марков, Игнат Дамянов, Венци Маринов, Станислав Иванов, Емил Мартинов, Станислав Желязков, Димо Димов, Георги Димитров, Георги Филипов, Десо Дяков, Вилиян Върбанов, Филип Костадинов, Пламен Иванов, Иван Цачев, Драгомир Казаков.