Миро Манолов: Чакаме с нетърпение мача с ЦСКА

Нападателят на Черно море Миро Манолов, който продължава да изпитва сериозна голова немощ, остана доволен от победата над Литекс с 1:0. Както вече стана ясно, тя до някъде гарантира оставането на отбора в елита. След двубоя таранът заяви, че на „Тича” са се интересували единствено от трите точки.

“Радвам се, че успяхме да вземем три точки срещу такъв съперник. Отборът на Христо Стоичков играе красив футбол. Нас обаче ни интересуваше само победата. Надявам се тя да ни вдъхне увереност и да покажем едно добро лице срещу ЦСКА. Сега чакаме с нетърпение мача на стадион „Българска армия”. Дано вземем нещо”, пожела си Манолов, който наскоро стана татко.

Колегата му в отбрана Живко Атанасов също бе щастлив от победата над ловчанлии. На Жиката му се наложи да играе на левия бек, тъй като титулярът на тази позиция – Себастиян Комел е вдигнал температура вечерта преди мача.

„За първи път играх като ляв бек. Беше ми трудно, но мисля, че се справих. Най-комфортно се чувствам в центъра на защитата, но ще играя там, където ме сложи треньорът”, категоричен бе Атанасов.