Окупират с любов шадраваните в центъра

Мисия Варна

10-05-2013, 12:32

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Групова медитация и йога на смеха утре пред съда

Акция "Окупирай с любов шадраваните в центъра" ще изненада утре варненци. Идеята на организаторите е да покажат на града и на света, че има и други начини за живеене, сред които са  разбирателството и взаимната помощ между хората. Нестандартна идея, в която политическите вълнения и страсти са забранени,  е замислена в деня преди изборите. 

Точно в 11 часа на 11 май на фонтаните пред съда  ще започне групова медитация, която ще продължи 10 минути. Веднага след нея стартира 45-минутна йога на смеха. 

В същото време  хора от организаторите на позитивната инициатива, ще обясняват на минувачите какво се случва и защо. Ще раздават листовки и ще ги приканват да се присъединят и към това, което се случва.

"Поканваме всички, които желаят да се включат в  акцията. Желаещите да помогнат в подготовката на мястото могат да дойдат от 10:30 часа", уточняват организаторите. За нормалното и безпроблемно протичане на акцията те напомнят и всички участници да носят личните си карти, тъй като с оглед на предизборната обстановка се очаква засилено полицейско присъствие.