Спартак пътува с 14 футболисти за Любимец

Генко Славов, Георги Димитров, Станислав Желязков и Георги Филипов пропускат двубоя

Отборът на Спартак 1918 ще отпътува утре по обед за Свиленград с група от 14 футболисти. В нея няма да попаднат контузените Георги Димитров, Станислав Желязков и Георги Филипов. Освен това наставникът Иван Найденов ще даде почивка на титулярния страж Генко Славов. Така соколите остават само с един вратар за срещата с Любимец.

"Ще пътуваме за мача с Любимец в съкратен състав. Имаме трима контузени, а и няма да можем да използваме юношите, които имат мач за Елитната група с ЦСКА. За предстоящия съперник няма какво да кажа. Това, че имат 10 поредни победи говори само по себе си, че са добър отбор. Ние обаче възнамеряваме да им прекъснем победната серия и да вземем поне точка, която ще ни гарантира оставане в групата”, каза пред Varnautre.bg наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов.

Утре в 11 ч. "соколите" ще проведат последна тренировка на стадион "Спартак", след която ще обядват и тръгват за Свиленград, където ще отседнат преди двубоя с Любимец. Мачът на варненци от 25-ия кръг е в неделя от 18 ч.

Групата на Спартак 1918: Миро Марков, Венци Маринов, Митко Бекяров, Станислав Иванов, Димо Димов, Игнат Дамянов, Емил Мартинов, Диян Кателиев, Иван Цачев, Боян Илиев, Еньо Кръстовчев, Десислав Дяков, Пламен Иванов, Драгомир Казаков.