Задигнаха маса за тенис от игрище в "Младост"

Крими

23-05-2013, 11:58

Снимка:

СОУ "Гео Милев"/ архивна снимка

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Апаши крадат инструменти и метални предмети

19-годишен младеж и 23-годишният му приятел задигнаха метална маса за тенис от детска площадка в квартал "Младост". Сигналът за кражабата постъпил в Трето РУП на 21 май, съобщиха от полицията. След проведени оперативно-издирвателни дейности са установени извършителите. Двамата младежи са от Варна. Не са криминално проявени. Откраднатата вещ е намерена и върната.        

Ден по-късно 54-годишен мъж варненец е сигнализирал в Четвърто РУП, че някой е проникнало във вилния му имот в местността Боровец – Юг и е откраднал комплект инструменти и други вещи на обща стойност около 300 лв. По случая се води разследване за издирване на извършителя. 

Перфоратор и два къртача - единия марка "Хилти", а другия "Макита", задигна апаш от незаключен бус пред хотел в курортен комплкес "Чайка". Неизвестният засега извършител е проникнал в превозното средство и е осъществил кражба. Започнато е досъдебно производство.

Паркиран в центъра автомобил "Опел" пък останал без регистрационните си табели, след като били откраднати от незивестен извършител.