Бакшиш изби зъбите на колега, осъдиха го условно

Крими

23-05-2013, 13:43

Снимка:

© Varnautre.bg/ Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Между двамата ортаци често възниквали спорове за поддръжката и плащането на изразходеното гориво от служебната кола

Районният съд във Варна наложи условно наказание на 51-годишен таксиметров шофьор заради побой над колегата му. На 7 септември миналата година, докато приемал смяната от ортака си на бензиностанция в "Аспарухово", бакшишът се скарал с него заради поддръжката на общата служебна кола. Работещият нощем таксиметров шофьор пристигнал с таксито на бензиностанцията и поръчал на служителя да пълни резервоара, когато другият водач се приближил към него и започнал да му се кара, че бил закъснял и не бил подменил съединителя. Подсъдимият внезапно с юмручен удар в лицето избил преден зъб на партньора си, след  което двамата се сборичкали на земята до бензиноколонката.

Между двамата ортаци често възниквали спорове и неразбирателства относно поддръжката и заплащането на изразходеното гориво от служебната кола.

След постигнато в съдебна зала споразумение между страните, бакшишът бе осъден на 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, отложени с 3 години изпитателен срок. Спрямо 51-годишния шофьор през февруари 2011 година има влязла в сила присъда за причиняване на телесна повреда на друго лице.