Абитуриент в групата на Черно море

Без лагер за "моряците" преди мача с Ботев (Вр)

Наставникът на Черно море Георги Иванов определи група от 18 футболисти, на които ще разчита в двубоя с Ботев (Вр). В тимовия лист за утрешния мач ще бъдат записани абсолютно същите играчи, които донесоха 6 т. в последните два мача.

Очаквано юношата Слави Сталев, които утре има бал също бе оставен в групата. Любопитното е, че веднага след мача Сталев ще облече костюма и ще се присъедини към съучениците си на абитуриентския бал.

След занимание днес варненци не се качиха на лагер, като по всяка вероятност причината е, че мача с Ботев за тях е без значение.

Както вече Varnautre.bg съобщи, тримата млади кадри, които треньорът Георги Иванов смяташе да пусне на "Тича" - Атанас Петров, Георги Радев и Бекир Расим, бяха освободени от тренировки, тъй като са абитуриенти. Гонзо позволи на юношите да празнуват спокойно.

Това означава, че Гонзо най-вероятно ще излезе с основния си състав срещу борещия се за оцеляване в елита тим от Враца. Не е изключено в стартовите 11 да попаднат играчи с по-малко игрови минути през сезона.

Групата на Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Емил Михайлов

Защитници: Сашко Александров, Живко Атанасов, Александър Александров, Росен Колев, Слави Сталев, Себастиян Комел,

Халфове: Георги Илиев, Кристиан Идалго, Симеон Райков, Тодор Колев, Илиян Капитанов, Еденилсон Бергонси, Самуел Камазола

Нападатели: Мирослав Манолов, Брус Инканго, Георги Божилов