Представят Черно море на 13 юли

Спорт

13-06-2013, 17:08

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Официалното представяне на Черно море за сезон 2013/2014 г. ще се състои на 13 юли, непосредствено преди последната контрола от предсезонната подготовка с втородивизионния тим на Калиакра. Именно преди мача с отбора от Каварна феновете на "моряците" ще се запознаят с всички футболисти, които ще носят фланелката на 100-годишния тим, тъй като това ще е и единствената проверка от лятната подготовка, която ще се проведе във Варна.

Както вече стана ясно, Морето ще изкара триседмичен лагер в Банско, където ще изиграе и четири контролни срещи. Първо подопечните на Георги Иванов ще срещнат тима на Черноморец на 25 юни, на 29-и ще премерят сили с Локомотив София, с Пирин Гоце Делчев на 2 юли, а на 5 юли ще се изправи срещу Банско.

Утре Гонзо събира футболистите за първо занимание, което ще се проведе на клубния стадион "Тича" от 18 ч. Към тренировката ще се присъединят и четиримата юноши от школата на клуба, като утре ще стане ясно кои от тях ще пътуват за Банско, където ще се проведе лагерът на "моряците".