Още един разтрогна със Спартак 1918

Спорт

17-06-2013, 19:07

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Четвърти футболист се раздели със "соколите" днес, заминава за Германия

Още един от основните футболисти на Спартак 1918 се раздели със тима от "Селиолу", разбра varna.utre.bg. Това един от голмайсторите през сезона Георги Димитров. 20-годишният футболист, който е и юноша на соколите, разтрогна договора си по взаимно съгласие днес сутринта. Димитров ще продължи кариерата си в чужбина, като според кулоарна информация, той ще играе в четвърта дивизия на Германия.

По този начин Димитров става четвъртият футболист на варненци, който напуска отбора. До този момент договорните отношения прекратиха нападателят Еньо Кръстовчев, левият краен бранител Емил Мартинов и десният бек Игнат Дамянов, който в момента кара пробен период в Черноморец (Бургас).

По програма Спартак трябва да стартира предсезонната си подготовка на 24 юни, като засега "соколите" са уредили една проверка с тима на Светкавица, която е насрочена за 13 юли. До този момент нито един от юношите на клуба не е парафирал договор със спартаклии. Очаква се това да стане веднага след последния мач за сезона в Елитната група до 17 г. Младите таланти на варненския клуб приемат тима на Видима-Раковски на 19 юни на стадион Локомотив от 18 ч.