Гонзо в битка с Мъри за национал

Спорт

18-06-2013, 14:37

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Наставникът на Черно море иска национала Станислав Генчев в състава си

Черно море и Ботев Пд се надцакват за подписа на опорния халф Станислав Генчев. "Моряците" и "канарите" вече са влезли в контакт с освободеният от Лудогорец полузащитник и са му отправили конкретни предложения.

Наставниците на двата тима - Георги Иванов и Станимир Стоилов са декларирали, че искат да имат на разположения сърцатия футболист през новия сезон и затова ръководствата на пловдивчани и варненци са офертирали 32-годишния Генчев. 

Гонзо иска национала за заместник на освободения бразилец Самуел Камазола. На старта на подготовката наставникът на варненци разкри, че продължава да търси опорен полузащитник, който е с приоритет в селекцията. Проблем за идването на Генчев на „Тича” може да се окаже прекалено голямата му заплата, която обаче е по джоба на „канарчетата”. Не е тайна, че халфът беше сред най-скъпоплатените футболисти на Лудогорец.

Самият играч потвърди, че два родни клуба от елита се интересуват от него.

"Имам общо 4 варианта където да продължа кариерата си. Два са от чужбина и два тима от България също се свързаха с мен", потвърди юношата на Локомотив (Дряново).

Той обаче отказа да назове имената на отборите от "А" група, които го искат.

"До края на седмицата ще е ясно къде ще продължа кариерата си. В близките дни ще обсъдя нещата с моето семейство и ще взема решение кое ще е най-добре за нас", сподели още Генчев.