ОФК Девня на турнир в Молдова

Спорт

21-06-2013, 19:46

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Бивши футболисти на Черно море и Спартак ще представят община Девня на международен турнир

Сборен отбор от футболисти на няколко тима състезаващи се в Североизточната В група ще се играят за отбора на ОФК Девня на международен турнир, който ще се проведе в Молдова в неделя и понеделник. Треньор на девненци е Красимир Неделчев, а в състава има бивши играчи на прекратилия участие в третия ешелон през миналия сезон тим на Девня, Белослав, Черноморец Бяла и Балчик. С отбора ще пътуват бившият страж на Черно море Александър Краев и ексфутболистът на Спартак Генади Луго.

Нашите момчета ще се изправят срещу аматьорски тимове от Беларус Украйна и разбира се домакините от град Копчак (Молдова). Поканата е към община Девня от страна на Копчак, тъй като двата града имат добро сътрудничество.

"Нямахме много време да съберем отбор. Проблем се оказа липсата на задгранични паспорти на повечето играчи, с които се свързахме и искахме в състава си. Именно за това доста трудно успяхме да се организираме. Утре сутринта тръгваме с груа от 15 футболисти. Надяваме се да спечелим най-малко второ място в надпреварата", каза пред Varnautre.bg наставникът на тима Красимир Неделчев.

Съставът на ОФК Девня: Сашо Краев, Генади Луго, Радостин Неделчев, Стилян Стойчев, Пламен Георгиев, Кенан Шазиев, Николай Николаев, Матио Димов, Симеон Тодоров и др.