Марешки пак оцапа града с плакатите си

Друг кандидат-кмет - доц. Христо Бозов пък оплеска арката, рекламираща златното ни съкровище

Веселин Марешки пак е оцапал града с хартиените си плакати, защракани с телбод, сигнализира читател на Vaрnautre.bg. Въпреки новата заповед на вр.и.д. кмет Богдан Караденчев, с която забрани поставянето на политагитация по мантинелите на булеварди и улици в центъра, това не спира "аптекаря". Заповедта беше издадена за да се избегнат пътните инциденти. Десетки шофьори, се оплакаха от хвърчащите хартии, спиращи се в стъклата им и затрудняващи видимостта. 

"Не ме вълнува колко е отпечатал, сегашните парцали са по-големи от предишните, нашил ги е по цялото протежение на "Княз Борис", където скоростта почти винаги е над 50 км и вече са започнали да се късат. Ако това нещо литне на някого на прозореца, особено на неопитен шофьор, масовото меле е готово. Да не говорим как е налепил и чисто новите спирки,  стъклата и как няма чистене после това лепило", коментира Владо Гатев. Двойно по-големите чаршафи от досегашните хвърчат и по бул. "Съборни". 

Друг кандидат-кмет - доц. Христо Бозов пък оцапа арката, рекламираща златното ни съкровище, която е поставена на входа на града. Арката не е сред местата, на които може да се разлепят плакатите на кандидатите. Ликът на Бозов, точно както и при Марешки грее върху самите стъкла на спирките.