Фурчев: Спартак ще го има, подготвяме сериозни реформи

Спорт

24-06-2013, 16:20

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Шефът на Спортен комплекс Спартак Христо Фурчев разкри, че отборът на "соколите" ще продължи участието си в първенството на "Б" група. Той сподели също, че в клуба предстоят сериозни реформи, като в момента се обмисля и вариант за нов шеф на отбора.

"Разбира се, че Спартак ще го има. Как иначе, нали беше изтеглен жребият. Приемаме Калиакра в първия кръг – това бяха първите думи на Фурчев, запитан от репортер на нашата медия ще има ли Спартак този сезон. „В момента се опитваме да излезем от тази ситуация, в която се намираме и да стъпим на крака. Предстоят сериозни реформи в клуба. На събрание, което ще е проведе в близките дни, ще бъдат разискани всички въпроси свързани, не само с участието, но и представянето на Спартак този сезон”, каза още Фурчев.

Той сподели, че в отбора ще има много нови лица, както и отговорен ръководител. Очаква се в близките дни да се реши и бюджета на клуба до края на годината.

"Предвидени са няколко работни срещи, на които ще се решават реформите в клуба. При всички положения в отбра ще има нови лица, на които ще се разчита да го движат в правилна посока. В момента се готви и бюджета. Имаме някакви представи около финансирането, но докато не бъде изготвен той няма как да знаем какви пари ще са ни необходими за да имаме един добър отбор този сезон”, каза шефът на СК Спартак Христо Фурчев пред Varnautre.bg.

Очаква се в близките дни на футболистите с изтичащи договори да им бъдат предложени нови контракти. Някой от младите таланти от школата на "соколите" също ще се обвържат с клуба от "Селиолу".

По всяка вероятност Спартак ще стартира подготовка в началото на другата седмица.