Геша: За сега целите ни са да не посрамим марката Спартак

Спорт

10-07-2013, 20:18

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Започваме на тъмно сезона, каза още наставникът на "соколите"

Новият треньор на Спартак 1918 Георги Иванов – Геша даде първата си пресконференция, след като пое тима на соколите. Геша сподели, че е притеснен от малкото време, с което разполага, за да подготви отбора за началото на сезона в Б група. Днес варненци стартираха подготовка с 20 футболисти, а началото на сезона с лед по-малко от месец. На 3 август „соколите” приемат Калиакра (Каварна) и имат само 24 дни на разположение за да се подготвят за двубоя с маргарините.

„Започваме на тъмно. Първото, което искам да кажа и най-много ме притеснява е, че в момента нямаме отбор, нямаме и време. Трябва да влезем в релси и да се опитаме по-скоро да скалъпим боеспособен отбор.Надяваме се на успех от първите мачове, защото не искаме в никакъв случай да излагаме марката Спартак. Все още Спартак (Варна) е запазена марка за българския футбол и ще се стараем да не я посрамваме. Поне в началото това ще ни бъдат целите. Ще се опитаме да направим нещо сериозно с този отбор”, сподели Геша.

„Искам да им дам шанс на всички млади футболисти. В момента имаме седем момчета от школата на Черно море. Аз не деля децата на "моряци" и "соколи". Всеки един търси място под слънцето. Вместо да ходят по Карлуково и Тутракан, без да обиждам никого, защо да не се опитат да играят футбол във Варна”, каза още новият треньор на Спартак 1918.