Черно море уреди двама

Спорт

13-07-2013, 11:54

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Юношата на Черно море Атанас Петров подписа първия си професионален договор с "моряците", научи Varnautre.bg. Младият талант на варненския клуб се обвърза с тима за три години. Освен нападателя, договор с клуба ще парафира и трениращият от около седмица с Морето Дани Георгиев, който от вчера вече официално не е футболист на Локо Пд. Дани разтрогна договора със "смърфовете" едностранно заради една неизплатена заплата.

Очаква се халфът да направи повторен дебют с моряшката фланелка в днешната контрола с Калиакра, която е от 18 ч. на клубния стадион "Тича". Преди нея ще е и официалното представяне на отбора за новия сезон.

Разбра се още, че в понеделник административният директор Тодор Великов ще картотекира футболистите за новия сезон. Като преди това, наставникът на варненци Георги Иванов е трябва да прецени, кои от между двамата каращи проби Цион Цемах и Стенли Окоро да получат права за А група. Не е изключен и варианта Гонзо да реши да задържи и двамата, предвид факта, че те имат качества да носят "зелено-бялата" фланелка.