Вратар на проби в Спартак

Контролата с Шумен ще се играе в сряда от 18 ч. на клубното съоръжение на "соколите"

Нов вратар започна подготовка със Спартак 1918. Това е русенецът Радосвет Христов, който ще изкара пробен период на Коритото. Обстановката в Спартак е добре позната за Христов, който в началото на сезон 2012/13 г. също бе на проби при "соколите". Тогава младият страж бе одобрен от спортно-техническия щаб на варненци, но изненадващо сам си тръгна от Варна. Според запознати, тогава Христов е получил съблазнителна оферта от тима друг отбор. За последно той носи екипа на родния си Дунав (Русе).

Радосвет ще се конкурира за място в Спартак с младия талант от школата на "соколите" Станислав Вълчев и юношата на Черно море Александър Краев.

След почивния неделен ден, днес сутринта футболистите на варненци направиха първо занимание за седмицата на клубния си стадион Спартак. В него се включи левият краен нападател Беадир Беадиров, който е последното ново попълнение на варненци.

В сряда "соколите" ще направят и първата си контрола от началото на подготовката срещу третодивизионния Шумен. Спарингът ще се играе на стадион Спартак от 18 ч. След него треньорът Георги Иванов-Геша ще прецени, до голяма степен, на кого от всичките 22-ма футболисти ще разчита през новия сезон.