Геша: Играхме по-добре от очакваното

Спорт

17-07-2013, 21:06

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Емил Николов на проби в ФК Евроколеж, изчаква оферта и преценява къде ще играе

Треньорът на Спартак 1918 Георги Иванов сподели, че е доволен от представянето на почти всички футболисти, които взеха участие в проверката със Суворово, спечелена с класическото 3:0. Геша бе категоричен, че все още е доста рано да прецени, на кои футболисти няма да разчита през новия сезон.

"Играхме по-добре от очакваното. Имаше грешки, които трябва да изчистим, но и се получиха и доста хубави неща, които, разбира се, поощряваме. Като цяло съм доволен от почти всички футболисти, които взеха участие в мача. Предстоят ни още два мача - с Провадия в петък и Шумен в събота от 18 ч.), като едва тогава ще преценяваме, на кой, колко, можем да се доверим. На едни повече, на други по-малко", каза пред varna.utre.bg наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов.

Разбра се още, че каращият пробен период при "соколите" Емил Николов в момента е в Пловдив. Там, бившият футболист на Несебър, ще се опита да се хареса на третодивизионния тим на ФК Евроколеж, състезаващ се в Югоизточната "В" група. Едва тогава, игралият в Кипър Николов, ще прецени коя оферта е по-добра и ще избере къде да продължи кариерата си.