Моден рожден ден този петък във Варна

Варна Лайф

18-07-2013, 12:16

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Обявиха и датата на Мис Варна

Собственичката на Агенция VIP Fashion Group Мира Матеева стяга грандиозен моден спектакъл, който ще се развихри в навечерието на 19.07 /петък/ по повод 8 години от създаването на агенцията. Домакин на модното събитие ще бъде Planet club - Варна, където ще присъстват над 400 VIP гости от цяла България.

За осем  години Модна Агенция VIP Fashion Group е организирала над 400 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития – Фестивал на модата и красотата, както и на един от най-престижните и грандиозни конкурси за красота в региона - Мис Варна. За девета поредна година екипът на Мира Матеева ще сътвори един истински спектакъл, на който ще бъде избрана новата Мис Варна 2013. Той ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.

За своя осми рожден ден от VIP Fashion Group са подготвили изискано ревю, на което ще бъдат представени последните модни колекции на известни марки.

Атракцията на вечерта ще бъде участието и на част от най-малките модели на  VIP Fashion Group на възраст между 6 и 12 години.

В модния спектакъл ще се включат най-добрите топ модели на морската столица, а по традиция ще бъдат официално представени и новите лица на Агенцията.  На една сцена ще се качат внушителния брой от четиридесет модела – мъже и жени, като главната роля е поверена на носителките на титлата МИС ВАРНА през последните години – Снежи Касабова /2005/, Ирена Иванова /2008/, Вирджиния Мутафчиева /2010/  и Ирена Григорова /2012/.

Водеща на шоуто ще бъде Дамяна Стойчева, а специални гости танцьорите от балет Арт Денс.