Георги Мамалев пита варненци: Какво става?

Варна Лайф

18-07-2013, 16:10

Снимка:

ФКЦ

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Любимецът на публиката ще поднесе от сцената на Фестивалния комплекс истински букет от комедийни миниатюри

В новия си моноспектакъл "Какво става?", любимецът на публиката Георги Мамалев ще поднесе от сцената на Фестивалния комплекс истински букет от комедийни миниатюри, изпъстрени със смешните и гротескни, актуални и разпознаваеми образи на нашето време.

"Ваше величество, търсят ви" – е сигналът на мобилния телефон на чиновника, който... краде крушка от тоалетната на службата, докато гласът от джоба му го величае. Иманяр, лично открил плочата на хан Крум Страшни, се тюхка, че е единственият загрижен за културно-историческото наследство в държавата. Лекар, смачкан от нескончаемите здравни реформи, се е размечтал за европейски пациент - точен, изряден, спретнат и... здрав, да ти е кеф да го умориш. Ще видим и футболния запалянко, фен на "Ужас" – Мамарчево, команда току-що завършила със служебна победа срещата срещу сборен отбор с Роналдо, Роналдиньо и Стоичков за капак... поради неявяване на противника. И бизнесмени, и политици... и дребния човечец, превъртащ като луд каналите на новините в търсене на отговор на жизненоважния въпрос "Какво става?".

Смехът е гарантиран, обещават Георги Мамалев и постановчикът Владлен Александров. Варненската публика може да види спектакъла на 31 юли в Зала 1 на ФК от 19 часа.