Тити Папазов: Варна е баскетболен град, надявам се да напълним залата

Спорт

30-07-2013, 13:56

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Желанието ни е на първо място да спечелим групата с отборите на Румъния и Исландия, каза селекционерът

"Надявам се да напълним залата. Варна е баскетболен град и не сме се двоумели, когато избрахме да домакинстваме във Варна. Калоян и Деян Иванови, Сашо Янев, Божидар Аврамов и Асен Великов са хора, които са сърцата на публиката. Подкрепата на варненската публика е много необходима“, каза селекционерът Константин Папазов.

Националният отбор на България по баскетбол продължава подготовката си във Варна. Тук ще приеме своите съперници от предквалификационния турнир за Евро 2015.

В зала „Конгресна” на Двореца на културата и спорта българите приемат Исландия на 4 август и Румъния на 10 същия месец от 19:10 часа в срещи от Група А. Преди това възпитаниците на Папазов гостуват в четвъртък на Румъния от 17:45 часа и ще върнат визитата на Исландия на 13 август.
"Работихме здраво и се представихме добре на турнира в Австрия. Имам амбиции и желание да подобрявам играта в защита, за което се изисква по-дълъг период от време. Ние разполагаме с много добри нападатели и това трябва да бъде нашето верую. Желанието ни е на първо място да спечелим групата с отборите на Румъния и Исландия и след това да търсим пътя до края”, коментира още Тити Папазов.