Станислав Иванов се завръща в Спартак

Футболистът се разбра със "соколите" и започва занимания утре

Универсалният футболист Станислав Иванов се завръща в Спартак 1918, научи Varnautre.bg. След края на сезона Станислав премина в тима на Светкавица, но след като отборът от Търговище изпадна във финансов колапс и отказа участие в шампионата във втория ешелон, варненецът остана без отбор.
 
Днес дефанзивният играч постигна споразумение с изпълнителния директор на "соколите" Диян Дончев и утре ще започне занимания. Иванов ще подпише своя договор утре заедно с Георги Коруджиев и Благой Пасков, като в петък ще получи права за "Б" група.
 
Също утре наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов ще реши, на кой от между двамата вратари Николай Банков и Александър Димов ще разчита да пази на вратата през новия сезон. Със сигурност единият ще си тръгне утре, а другият ще бъде картотекиран ден по-късно.
 
Разбра се още, че от Спартак ще следят как върви възстановяването на Александър Събев, който започна тренировки със соколите през миналата седмица, но само след едно занимание получи усложнения на стара травма и преустанови тренировъчния процес. Ако до две седмици Събев се оправи, отново ще се завърне на Коритото. Това казаха за Varnautre.bg от Спартак.