Избраха 24 кандидатки за Мис Варна на кастинг

По традиция интернет потребителите избират Мис Варна Интернет

За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА`2013, който ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг, който се проведе в „Playground“ в МОЛ ВАРНА, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 16 и 23 години, с височина над 170 см.

Идеята на продуцента на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите. С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха – Мира Матеева – собственик на VIP Fashion Group, Дияна Янкова – хореограф на МИС ВАРНА, модела - Маноела Иванова, Ирена Григорова /МИС ВАРНА 2012/, както и Калоян Костадинов – мениджър на МОЛ ВАРНА.

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

Както обикновено и тази година ще има и интернет гласуване на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2013, което ще стартира на 10 август. Медиите също ще имат възможността да посочат своя фаворитка, която ще получи титлата МИС МЕДИЯ ВАРНА 2013.

Bulgariautre.bg ще следи конкурса и всички кандидатки и ще съобщи преди всички най-пикантните подробности.