Трудна мисия "победа" за ЦСКА срещу Черно море на Гонзо

Спорт

03-08-2013, 11:32

Снимка:

Официален сайт на ЦСКА

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

"Моряците" смятат да се надиграва срещу "армейците" на "Българска армия" днес

ЦСКА ще опита да постигне първа победа през новия сезон. Мисята е трудна, защото "армейците" излизат срещу Георги Иванов, търсещ също първи успех начело на Черно море през пролетта. Мачът със сигурност е по-специален за старши треньора на гостите Георги Иванов-Гонзо. Както е известно, именно той е футболистът, вкарвал най-много голове във вратата на "червените' с екипа на Левски - 15. Освен това Гонзо ще гледа да се реваншира за загубата с 2:3 през пролетта на "Армоията", когато неговите възпитаници на два пъти излизаха напред в резултата, но впоследсвтвие загубиха.

В състава на домакините добрата новина е завръщането на опорния халф Николай Дюлгеров, който пропусна мача с Берое заради контузия. Очаква се той да замени неубедителния срещу "заралии" Ревсон. В същото време Стойчо Младенов планира пак да остави вкаралия фамозен гол срещу Берое Григор Долапчиев на резервната скамейка. След равенството в Стара Загора наставникът получи доста критики за това, че е предпочел португалеца Бруно Морейра пред младока, въпреки че първият скъса нервите на феновете. Официален дебют се очаква да направи и последното ново попълнение на "Армията" - Омар Косоко. Той обаче едва ли ще започне като титуляр, тъй като местата по крилата са заети от Марсиньо и Карачанаков. Младенов отново ще заложи на любимата си схема 4-2-3-1.

Георги Иванов-Гонзо смята да се надиграва срещу "армейците" на "Българска армия" днес. Треньорът обмисля да пусне сред титулярите новото попълнение Стенли Окоро. Нигерийското крило бе картотекиран в БФС.

В сърцето на отбраната се завръща Кирил Котев, който ще смени Росен Колев, а единият измежду Бергонси и Тодор Паланков ще започне опорен халф до бившия играч на ЦСКА Даниел Георгиев. Освен Георгиев друг бивш червен - Михаил Венков, със сигурност също ще иска да се покаже на бившите си работодатели. Живко Атанасов пък пропуска срещата заради контузия, като във Варна остана и Иван Коконов. Най-големите надежди на Морето са свързани с още един бивш футболист на "армейците" - Георги Илиев.

ЦСКА - Черно море

Начален час 20:00

Пряко по ТВ7