Георги Илиев под въпрос за Локо Пд

Гонзо качи 19 на лагер в к.к. Св. Св. Константин и Елена, вижте групата

След днешната тренировка на представителният тим на Черно море, която се проведе на стадион Младост, наставникът Георги Иванов определи групата за мача с Локо Пд. "Моряците" приемат "смърфовете" утре от 18 ч. на "Тича". Гонзо качи на лагер 19 футболисти в хотел Азалия к.к Св. Св. Константин и Елена, на които ще разчита за бой над пловдивчани утре.
Сред избраниците на специалиста не попаднаха юношата Слави Сталев, Живко Атанасов и Иван Коконов. На лагер се качи младият нападател Атанас Петров.
Разбра се още, че участието на капитана Жоро Илиев в мача с Локо Пд е под въпрос. Жоро все още има някакви проблеми с коляното, като утре непосредствено преди мача, Гонзо ще прецени дали той ще започне в стартовия състав или ще се появи на терена като резерва, както бе и в мача с ЦСКА. В последния момент наставникът на "моряците" ще прецени кой ще отпадне от групата за мача с пловдивчани.

Групата на Черно море:
Вратари: Георги Китанов, Емил Михайлов
Защитници: Сашко Александров, Кирил Котев, Александър Александров, Михаил Венков, Росен Колев, Стефан Станчев
Халфове: Тодор Паланков, Георги Илиев, Симеон Райков, Стенли Окоро, Еденилсон Бергонси, Даниел Георгиев, Дани Младенов, Бекир Расим
Нападатели: Бакари, Георги Божилов, Атанас Петров.