Спартак разгроми Любимец в Елитната група

Спорт

18-08-2013, 18:53

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Соколите биха с 4:0 на стадион Локомотив

Отборът на Спартак 1918 разгроми Любимец с 4:0 в мач от 2-ия кръг на Елитната група до 19 г. Срещата се игра на изкуствения терен на стадион Локомотив пред около 50 зрители. Само преди седмица младите таланти от академията на соколите загуби със същия резултат от Ботев Пд. Попаденията за варненци реализираха Яни Радев, Ерхан Васви, Милен Демиров и Иво Русев.

От самото начало на двубоя футболистите на Вальо Русинов показаха, че са по-добрият отбор от двата и заслужено още на почивката водиха с 3:0. Първо Яни Радев в 18-ата минута откри резултата със страхотен удар по земя от границата на пенала. В 30-ата Ерхан Васви засече центриране на задна греда. Само шест минути по-късно Милен Демиров с глава направи класиката.
В 52-рата минута Иво Русев излезе сам срещу вратаря, след като финтира защитник, и не сгреши за 4:0.

"Добре играхме. Доволен съм от показаното на терена. Имахме самочувствие и бяхме уверени пред гола. Създадохме доста положения, но не успяхме да вкараме всички. Важното е, че успяваме да създадем ситуации. Вече мислим за мача с Черноморец Бургас другата неделя", каза пред Varnautre.bg треньорът Вальо Русинов.