Свободен пазар "Танту за кукуригу"-училището идва

Животът

12-09-2013, 09:59

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Всички родители и деца могат да донесат пособия и материали, които смятат, че вече няма да им трябват

Здравейте скъпи приятели! Радваме се да ви представим ученическото издание на нашия свободен пазар "Танто за кукуригу" посветен предимно, но не изцяло, разбира се, на малчуганите, които очакват с трепет първият учебен звън.

Знаем колко е трудно за всеки един родител да осигури комфорта и "пълното бойно снаряжение" за своите деца, за да бъдат готови за този важен ден. Затова ние сме тук, за да помогнем в това начинание. Всички родители и деца могат да донесат пособия и материали, които смятат, че вече няма да им трябват в тяхното обучение и те ще донесат хубави мигове за някой друг нуждаещ се от тях.

Всичко свързано с ученика е добре дошло - учебници, моливи, химикали, линии, флумастери, пастели, боички, четки, униформи - всичко, за което се сетите и се чудите какво да правите вкъщи оттук нататък, защото детето ви вече е в следващия клас и се нуждае от други неща, които за късмет най-вероятно ще можете да откриете тук при нас Пазарът запазва и останалите си насоки - всякакви дрехи, предмети, техника, обувки и т.н., които стоят вкъщи и чакат своя нов собственик са добре дошли.

За да е достъпен за повече хора, този път пазарът в с променено място и време. Той ще бъде част от фестивала "Бъди Промяната" и ще се проведе на 14-ти септември, събота от 12:00 до 18:00 часа, до сцена Раковина в Морската Градина!

Заповядайте! Всичко е безплатно, всичко е за споделяне! https://www.facebook.com/events/191717431008012/?ref=22