"Соколите": Ще играем за кмета и треньорите

"Мотивирани сме да покажем на хората, които искат да помогнат на Спартак да продължи да съществува, че сме им благодарни, казаха футболистите на варненския клуб

Футболистите на Спартак 1918 са благодарни на своя треньор и спортно-техническия щаб за това, че се застъпиха за тях и защитиха интересите им. Соколите са мотивирани да се отблагодарят на Георги Иванов-Геша с победа утре над тима на Монтана, още повече, че кмета обеща да присъства на двубоя от 6-ия кръг "Б". Варненци приемат изпадналия от елита тим утре от 17 ч. на Коритото.

"Няма как да не сме благодарни на целия треньорки щаб за това, което направиха и продължават да правят за нас. Сега ние ще се опитаме да защитим техните интереси с добра игра и 3 т. утре. Излизаме за победа срещу Монтана и се надявам да се поздравим с нея", сподели лявото крило на Спартак 1918 Беадир Беадиров.

Капитанът на соколите Игнат Дамянов пък бе категоричен, че ако кметът на Варна Иван Портних присъства на двубоя с Монтана, това ще е още един стимул за за бой над съперника утре. "Ако кметът наистина се появи на стадион Спартак, както ни бе съобщено вчера, това ще е още един знак, че г-н Портних гледа сериозно на нашия клуб и желае да помогне. Това ще ни мотивира още повече да покажем на хората, които искат да помогнат на Спартак да продължи да съществува, че сме им благодарни", каза пред Varnautre.bg Дамянов.