Джейсън Стейтъм щял да загине във Варна

Варна Лайф

21-09-2013, 17:42

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

По време на снимките на пристанището той паднал в морето с камион

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм е претъпял тежък автомобилен инцидент, докато снимали "Непобедимите 3" във Варна. За инцидента разказа Тери Крюс, колега на Стейтъм от снимачната площадка на екшъна, който беше гост в шоуто на Джей Лено, съобщава "Стандарт". По време на снимките във Варна преди месец Джейсън паднал в морето, докато шофирал камион. Според Крюс, той бил "близко до смъртта".

"Правехме каскада и Джейсън Стейтъм караше камиона. Ние също трябваше да сме на този камион, но по някаква причина се заговорихме, пиейки шейкове, и той влезе в камиона сам. По сценарий Джейсън трябваше да спре камиона на ръба на кея. Да, ама, камионът не спря. Той се преобърна в Черно море заедно със Стейтъм", описва инцидента Крюс.

"В такава ситуация човек си представя екшън филм и си казва - ако това се случи, ще се метна на камиона, ще направя всички тези неща. Но в реалната ситуация, аз само успях да изкрещя "Джейсън, Джейсън!", признава Крюс.

"Аз съм се свил на земята, той е във водата, в камиона, всички се побъркваме. Всички крещят, аз плача, а той буквално се измъква, изплува отгоре, а камионът потъва. И ние трябваше да сме върху това нещо, аз трябваше да съм там", разказва за ужаса от случката актьорът.

"Той се върна обратно, изсушиха му дрехите и просто казва: "Ще го заснемем отново, ще поснимаме още малко." А аз си викам "Какво!?". Нека да ви кажа нещо: Джейсън Стейтъм е едно истинско лошо, лошо, лошо момче", допълва Крюс.

Целият екип на „Непобедимите 3" е застрахован срещу злополуки. Ако нещо се случи с някой от актьорите, обезщетението е на стойност милиони долари.

В "Непобедимите 3" ще има и нови герои, които ще се играят от Харисън Форд, Джаки Чан, Уесли Снайпс, Антонио Бандерас и лошото момче във филма Мел Гибсън. Сред младите попълнения е и Келън Лутц.

Премиерата на лентата е на 15 август 2014г.