Гонзо: Всички ще се съобразяват с Черно море

Оптимист съм, че можем да сме фактор в това първенство, сподели още наставникът на "моряците"

Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо призна, че амбициите му с клуба са по-големи от тези на ръководството.

"Основната цел на ръководството е място в първата седмица, но моите цели са по-високи. Смятам, че имаме сили за нещо по-голямо. Оптимист съм, че можем да сме фактор в това първенство и всички ще се съобразяват с нас. За титлата претендентите са ясни - отборите с по-големи финансови възможности, които могат да купуват по-скъпи футболисти. Ние не сме с голям бюджет, но изградихме с не много пари отбор, който може да обърка сметките на по-заможните тимове и това ме радва", сподели Иванов пред bTV action.

Запитан какво би го накарало да си тръгне от Черно море, младият треньор отсече: "Не съм женен за Черно море, ако видя, че има колебания в представянето на тима и към мен, ще си тръгна. Няма да чакам някой да ме изгони".

"Черно море е на четвърта позиция в класирането заради няколко фактора: колективът ни е добър, както и футболистите. Показахме добро ниво в изминалите мачове. Безспорно най-добрият ни мач бе този срещу Лудогорец. Така искам да виждам отборът ми да играе. Какво съм променил аз в Черно море? Манталитета и мисленето на играчите. Знаете, че от стария отбор останаха седем футболисти, а взехме десет нови", завърши Георги Иванов.