Кой от 264 градоначалници ще стане "Кмет на годината"?

Мисия Варна

24-09-2013, 09:50

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Обявяват победителя в конкурса на kmeta.bg на 14 октомври в Албена

Кой ще е първият "Кмет на годината", ще стане ясно на 14 октомври. Тогава ще се състои церемонията по връчването на наградите на първия по рода си конкурс у нас, а негов домакин ще е Албена. Тържеството ще се състои по време на годишната среща на Националното сдружение на общините в Република България. БНТ пряко ще излъчи церемонията. Конкурсът е организиран от портала на българските общини kmeta.bg, а управниците на 264 общини могат да бъдат отличени в 9 категории.

1. Успешно привличане на инвестиции, 2. Успешно усвояване на евросредства, 3. Благоустрояване на градска среда, 4. Развитие на туризма, 5. Осигуряване на съвременни условия за отглеждане на деца, 6. Опазване на природата, 7. Поддържане и развитие на спорта, 8.  Кмет на гражданите, 9. Кмет на годината

Гласуването за градоначалник на годината започна на 23 септември и ще продължи до 9 октомври в сайта на конкурса - konkurs.kmeta.bg. Победителите в останалите категории ще бъдат определени от самите кметове. С предварително получени потребителско име и парола, всеки един от тях може да гласува онлайн за негов колега в съответната категория. 

За кмета на Варна можете да гласувате тук »»