Синът на Илиан Илиев с тежка контузия

Спорт

06-10-2013, 14:51

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Две победи за Черно море срещу Калиакра

Синът на Илиан Илиев пострада в мач на Черно море. По време на двубоя на "зелено-белите" с Калиакра от зоналното първенство младият талант е с травма. "Илиан вкара третия гол и след като ритна топката в мрежата за 3:0, се сблъска със съотборник рамо в рамо, загуби равновесие и падна на рамото си", каза пред Varnautre.bg наставникът на варненци Георги Попов. Талантът веднага е закаран в спешния център където му е направена снимка и е станало ясно, че е със счупена ключица.

Иначе на терена под Аспаруховия мост, родените през 1999 г. млади футболисти на Георги Попов не срещнаха съпротива и разгромиха своите връстници от Калиакра със 6:0. На почивката "зелено-белите" водеха в резултата с 4:0. 

Ивелин Маджаров и Мартин Станков се разписаха на два пъти, а Венцислав Анастасов, Илиан Илиев и Мартин Станков добавиха по един

Малко преди тях шампионският отбор на "моряците", родените през 1998 г. с треньор Калоян Георгиев, удариха една година по-големите от тях футолисти от школата от Каварна с 2:1. Попаденията за моряците вкараха Кристиян Събев и Кристиян Петков.