Раковски впечатли спартаклии

Спорт

11-10-2013, 23:10

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Футболистите взели 5 премии за 4 т. от началото на сезона

Футболистите на Спартак 1918 са останали впечатлени от професионалното отношение на собствениците на Раковски към играчите. Футболистите на ФК Раковски 2011 се радват на изключително редовно получаване на премии и заплати, въпреки че отборът е на последно място в "Б" група. Нещо повече, в сателитният тим на Ботев се плаща бонус дори за загуба, пише Plovdivutre.bg.

Възпитаниците на треньора Иван Танчовски са прибрали стимулираща премия след поражението с 2:3 от Хасково. Освен това играчите са взели бонус за четирите ремита до момента. Това означава, че за общо спечелени 4 точки в Раковски са получили 5 премии.

Интересното е, че футболистите сами се хвалят за "финансовия рай", в който в момента се намира отбор. По време на мача срещу Спартак 1918, завършил 1:1, играчи от сателита на Ботев на няколко пъти са изтъкнали пред противниковия тим как ръководството ги стимулира дори при домакинска загуба.

"Колко години играя в "Б" група, но такова нещо не съм видял. Ние имаме 10 точки и сме взели 0 (нула) премии, докато в Раковски за 4 хикса прибират общо 5 премии”, коментира футболист на варненските "соколи".