Дамите на Спартак с равенство във Варна

Момичетата на Елена Пеева завършиха 0:0 на Коритото

Дамите от Спартак (Варна) завършиха наравно 0:0 при домакинството си на пловдивския Екомет в мач от 4-ия на женското първенство по футбол, играна на стадион Спартак.

В самото начало на мача варненки можеха да открият резултата, но пропуснаха няколко чисти положения пред вратата на гостите. Много силен мач за момичетата на Елена Пеева направи най-младата състезателка в състава на Спартак. Това е 13-годишна Мариела Нейкова, която дори можеше да реализира гол.

"През целия мач водихме играта, но така и не успяхме да си реализираме създадените положения. Момичетата се раздадоха, но все още изпитваме остра нужда от таран. Това ни е и основния проблем в състава. Трудно ни е положението, но въпреки това всички се стараят. Гостите останаха по-доволни от точката днес", каза пред Varnautre.bg Елена Пеева, която допълни, че в края на годината се очаква към състава да се завърне Полина Аврамова.

В следващия кръг Спартак гостува на Берое в Стара Загора, като двубоят е на 20 октомври.

Съставът на Спартак: Моника Михалева, Надежда Белчева, Анелия Станкова, Пламена Дянкова, Ирена Атанасова, Мария Георгиева, Гергана Митрева, Женя Стрезова, Моника Чернева, Мариела Нелкова, Петя Кюпова