Гонзо с един нападател срещу Любимец

Спорт

19-10-2013, 18:20

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море удари Оскар София

Oперираха крака на Божилов

Винаги искам да побеждаваме

Черно море на лагер преди мача с новака в "А" група

Наставникът на Черно море Георги Иванов определи групата за предстоящия мач с Любимец. В нея не попаднаха юношите Слави Сталев и Атанас Петров. Така, след като Георги Божилов е с контузия, Гонзо ще излезе срещу новака в "А" група с един нападател в лицето на Бакари. Опция за върха на атаката, ако се наложи, е и Коконов. 

В състава на гостуващия тим играят петима бивши футболисти на Черно море. Това са Танко Дяков, Дончо Атанасов, Миро Будинов и юношите Тошко Колев и Николай Колев. Първите трима със сигурност ще бъдат посрещнати на Тича със смесени чувства от феновете на Морето.

След днешната тренировка футболистите се качиха на лагер в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Двубоят на "моряците" с Любимец е утре от 16 ч. на Тича и ще бъде ръководен от софийския рефер Таско Тасков.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Емил Михайлов, Сашо Александров, Александър Александров, Кирил Котев, Мишо Венков, Дани Георгиев, Тодор Паланков, Еденилсон Бергонси, Дани Младенов, Бакари, Симеон Райков, Стефан Станчев, Росен Колев, Живко Атанасов, Бекир Расим, Стенли Окоро, Иван Коконов.