Орела отново вариант за Нефтохимик

Варненецът на крачка от договор с "шейховете"

Варненският специалист Атанас Атанасов е почти сигурния  нов старши треньор на Нефтохимик, научи Varnautre.bg. След като преди малко по-малко от месец Орела отново бе спряган за наставник на "шейховете" си тръгна от Бургас точно преди представянето си. Тогава Атанас Атанасов отказа да води отбора и напусна морския град видимо ядосан. След няколкочасови преговори специалистът не успя да се разбере с ръководството на клуба в лицето на собственика Николай Филипов и Костадин Джамбазов и запали с мръсна газ.

Основната причина тогава не бе свързана с финансовите параметри по договора, както бе изписано по медиите, а имаше съвсем друг характер, твърдят запознати.

Днес обаче Атанасов ще проведе финални преговори със силните хора в бургаския тим, след което, ако двете страни стигнат до споразумение, той ще бъде обявен пред медиите като новият треньор на Нефтохимик.
Атанасов е работил с отборите на Спартак (Варна), Спартак (Плевен), Монтана и други тимове в страната, а за последно водеше националната юношеска формация – родени 1993 година. Бил е начело и на юношеските национали, родени през 1992 година.