Рефер спря Тича за аматьорската купа

Спорт

23-10-2013, 19:24

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тича громи Преслав за аматьорската купа

Тича падна в Две могили

Венци Маринов пропусна дузпа

Отборът на Тича (Долни Чифлик) отпадна от турнира за аматьорската купа, след като загуби с дузпи двубоя с Орловец, който се игра в добричкото село Димитър Ганево. В редовното време момчетата на Тодор Каменов завършиха 1:1. Домакините откриха резултата през първото полувреме, а играещият треньор Каменов изравни след почивката от 11-метров наказателен удар за нарушение срещу Дидо Малчев.

Така крайният победител трябваше да се определи след изпълнение на дузпи. Тимът на Орловец бе безпогрешен от бялата точка, докато за Тича пропуск направи бившият футболист на Спартак Варна Венци Маринов. Точни пък бяха Александър Милев, Николай Димитров - Деко, Диян Малчев и Тодор Каменов.

Така Ганево ще се изправи срещу Бенковски (Бяла), като двата тима ще определят победителя за Североизточна България. Двубоят ще се играе на 30 октомври.

"Създаваме положения, но не успяваме да вкараме. Правим трудното, а лесното не можем. Терена беше ужасен. Вкараха ни гол без положение, след една изритана топка. Ние правим играта, но не вкарваме. В 90-ата минута имаше чиста дузпа за нарушение срещу мен, но съдията го хвана страх да я свири. Бутнах топката пред вратаря и той ме събори, а реферът отсъди корнер", каза за Varnautre.bg играещият треньор Тодор Каменов.