Станахме на четири, да са ни честити!

Варна Лайф

31-10-2013, 00:55

Автор:

Росица Пенкова

Всичко от Автора

Винаги ще има утре!

На днешната дата преди четири години в ранните часове на нощта на Вси светии Varnautre.bg се срещна с първите си читатели. На първо време - членовете на екипа и неколцина близки приятели. Днес, 1461 дни по-късно, са ни чели 1 562 744 жадни за информация жители на над 10 държави. Според аналитичния сайт на Гугъл в топ 3 на най-посещаваните материали са този за срива на Скайп на 22 декември 2012 г., фоторепортажът за редкия феномен - дъга около слънцето над Варна и информацията за резултатите от кметските избори на 7 юли 2013 г.

За тези 4 години се промениха много неща - от първоначалния екип останаха едва 3-ма, но сегашният е по-сплотен отвсякога, смени се и собствеността на сайта, но тя е все така ясна и прозрачна както в началото, променихме се и ние - за добро или лошо, но все така с мерак и чиста съвест всеки ден включваме компютрите, грабваме апарати, камери и диктофони, и не спираме да се надяваме, че днес ще намерим най-интересната и завладяваща новина за вас. 

Благодаря на всички, с които бяхме заедно в онази нервна вечер на 31 октомври 2009-а! Благодаря на всички рекламодатели, които повярваха, че бъдещето на бизнеса им е в он лайн медиите - без тях днес нямаше да ни има! Благодаря на всеки един от тези 1 562 744 читатели, които сме успяли да заинтригуваме поне веднъж. Благодаря и на тези от тях, които започват ден след ден с Varnautre.bg и разчитат на нас, за да са сигурни, че Винаги ще има утре!