Танцувайте от сърце в името на доброто

Варна Лайф

08-11-2013, 16:37

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

ВИДЕО: Уникално за България събитие ще се случи във Варна утре

То е част световната инициатива "Танцувай в името на Доброто" или "Dance for Kindness".

Сборният пункт е входът на Морската градина пред ФК, а часът - 11:00. Организаторите канят варненци да се включат танцувайки, снимайки или просто като публика.

В 12:00 часа пък ще се случи и съществената част - freeze флашмоб или казано на български - всички да замръзнат едновременно. Това също изисква предварителна подготовка, затова, ако решите да участвате, си измислите позата, в която да се "вкамените" в продължение на 3 минути. Всичко ще бъде заснето и разпространено след това като начало на Световната седмица на доброто.

Инициативата е на организацията с нестопанска цел Life Vest Inside. За втора поредна година тя организира "Танцувай в името на доброто" като част от глобалните тържества, които се провеждат по време на Световния Ден на Доброто, 13-ти ноември, насърчавайки към доброта, състрадание и съпричастност.

Страни от цял свят ще се обединят, за да танцуват под знака на добротата - един ден, един танц, едно сърце!

"Всеки може да се включи", обясняват организатъорите. "Освен танцьори, ще има нужда и от любители фотографи, от статисти за Фрииз Моб-а, от хора, които да раздават "Картичките - Направи Добро", от агитка, която да екзалтира тълпата и от публикааааааа, много много, много публикаАААААААА. Нали все пак идеята е да напомним на максимален брой хора, че е хубаво да си добър, че е важно да си добър, че всеки го може и отнема минимално усилие. Така че, дори да не ви се танцува, ЕЛАТЕ, ВИЖТЕ и НЕПРЕМЕННО СПОДЕЛЕТЕ !!!
Може да се регистрирате за участие тук (това не ви задължава да танцувате :))"

Вижте видеото от миналата година