Борислав Михайлов награждава талант на Черно море

Mартин Минчев Янков ще получи приз за най-добър футболист за 2013 г.

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов ще връчи награда на талант от школата на Черно море, научи Varnautre.bg. На церемония, която ще се състои утре в ресторант "Спортна среща" на Националния стадион "Васил Левски", младият нападател Mартин Минчев Янков ще получи приз за най-добър футболист за 2013 г. Роденият 2001 г. състезател на "моряците" ще бъде придружен до София от своите треньори в школата Страхил Байчев и Мартин Христов.

Събитието е организирано от Асоциацията на българските футболисти и на него ще бъдат наградени най-добрите футболисти от турнирите от националната програма "Деца и футболът" за 2013 г. В награждаването ще участват президентът на БФС Борислав Михайлов и известни български футболисти в присъствието на целия футболен елит.

Отборът на Черно море спечели първия детски турнир по футбол за купа "Дженерали", който се проведе през юни тази година, а младият футболист Мартин Янков стана голмайстор в надпреварата, като реализира цели 12 гола в три изиграни мача. В драматичен финал талантите на Страхил Байчев и Мартин Христов надиграха Спартак 1918 с 3:2 на изкуствения терен на СК "Локомотив".