Денислав Коцев: Отиваме за битка в Самоков

Спорт

22-11-2013, 14:30

Снимка:

chernomore.eu

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Можем да бием всеки, но и да загубим от всеки, каза треньорът на Черно море

Баскетболистите на Черно море Порт Варна се изправят срещу Рилски спортист в предстоящата среща от 6-ия кръг на Националната баскетболна лига. Двубоят е утре в зала Арена Самоков от 18 ч. Треньорът Денислав Коцев е категоричен, че моряците могат да победят всеки в НБЛ, но и да загубят от всеки. Варненци влизат в мача след серия от четири поредни победи и със самочувствието на водач в класирането.

"Момчетата много сериозно се готвят за мача с Рилски спортист. Единственият ни проблем е контузията на Симеон Илиев, един много важен за нас състезател. Знаете много добре, че в НБЛ той е един от лидерите по борби и точки. Той е с разтегнати връзки на глезена от мача с Левски. Другата седмица Илиев ще се включи пълноценно в подготовката и за следващия мач вече ще бъде на линия. Надявам се при неговото отсъствие другите момчета - Лъчо Радев, Дени Вутев, Сале Андреевич да помогнат и да покажем една добра игра в Самоков", каза Коцев пред клибния сайт.

"Запознати сме с отбора на Рилски спортист, още повече, че играхме и контролна среща с тях. Това е един много силен отбор с двама много силни български стрелци-Данчо Бозов и Златин Георгиев. Разполагат и с 5 американеца. Особено впечатление прави №24 Раванел, който спокойно може да играе в НБА. Другите момчета са много атлетични, много бързи.Като прибавим и техния супер треньор Росен Барчовски, сами вече разбирате каква им е класата".

"Отиваме за битка, няма да се предаваме. След мача с Левски вече нищо не може да ни изненада. Смятам, че можем да победим всеки, както съответно можем и да загубим от всеки", категоричен бе треньорът на Черно море.