76-годишен шофьор блъсна жена на пешеходна пътека

Крими

25-11-2013, 15:21

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Трима се отърваха с контузии

51-годишна жена от село Звездица е била блъсната до като пресича пешеходна пътека по ул. "Народни будители" в "Аспарухово". Инцидентът е станал в петък около 17:00 часа. Била е блъсната от "Форд Фиеста" с водач С.С. на 76 години. Жената е получила контузия на главата, прегледана е в болница и освободена за домашно лечение. 

Няколко часа по-късно, около 21:30 часа, по бул. "Хр. Смирненски" в посока ул. "Г. Пеячевич", на около 15 м. преди кръстовището с бул. "Вл. Варненчик", е бил блъснат 55-годишен мъж. Пресичал е пътното платно. Автомобилът, който го е блъснал е "Шевролет". Шофьорът е Т.К. на 59 години. Движил се е с несъобразена скорост с пътните условия. Асфалтът е бил мокър и след употреба на спирачки е станал сблъсъкът. Пешеходецът е отказал да му бъде оказана помощ и е освободен с видима контузия на главата.

От полицията съобщават за още един инцидент с пешеходец. Станал е вчера около 16:45 часа, на бул. "Чаталджа". 22-годишна шофьорка с "Опел" е блъснала пешеходка на 75 години. Пресичала е пътното платно. Отървала се е с контузия на глава.