Георги Илиев: С Гонзо се работи доста професионално

Има и по-лоши терени от Тича, категоричен е капитанът на Черно море

"С Гонзо се работи доста професионално". Това каза капитанът на Черно море Георги Илиев в интервю за предаването "Пред банята". "Моряците" потопиха Левски през уикенда, а на собствения си стадион Тича удариха и ЦСКА, и Лудогорец.

"Факт е че показваме успешни игри и се надявам да продължаваме по същия начин. Доста фактори ни влияят, работим с нов треньор, нови момчета идват, прави се добра селекция. Всичко това оказва позитивно влияние. Напоследък има и доста футбол в Черно море, това е видно. Не знам дали ние сме надиграли ЦСКА, но има и такива мачове, които са равностойни и единият отбор успява да излъже другия. Смятам, че в последният мач надиграхме Левски", каза Илиев.

"Все по-малко фенове идват, това е футбол, игра за хората, да ги радваме тях. Всеки би искал да играе пред пълни трибуни, навсякъде има отлив на публика".

"Едва ли някой нормален човек си мисли, че нарочно поддържаме терена лош. Естествено, че искаме да играем на хубави терени. На „Тича” не е такава трагедия, има и по-лоши терени.”