Стартират записванията за коледния турнир "Модера къп 2013"

Надпреварата, която е трета поред, ще се проведе от 20-22 декември

Стартират записванията за най-големия коледен турнир в град Варна – "Модера къп". Третото издание на надпреварата ще се проведе от 20 до 22 декември. За трета поредна година зала Владислав на СК "Черно море" в морската столица ще бъде домакин на футболна надпревара с участието на бивши и настоящи футболни звезди. Таксата за участие е 45 лв. а записванията ще продължат до 17 декември. На 17 от 19 ч. в Modera Coffee Техникумите ще се проведе и техническата конференция.

В първото издание на турнира отборът на Сокър дриймс, съставен от няколко родни футболни звезди, триумфира с купата. В тима на шампионите играха нападателят на Левски Христо Йовов, бившият национал Милен Петков, халфът на Славия Атанас Борносузов, Марин Петров от Спартак 1918 и футболният съдия Цветан Кръстев.

Във втория турнир от веригата отборът на Крам Комерс, който бе съставен изцяло от играчите на МФК МАГ Младост - участник в градското първенство на Варна по футзал, спечели купата в надпреварата.

Организатор на надпреварата е футболният агент Бисер Маринчев заедно с верига заведения "Модера". За повече информация тел. 0878 286 416.