Днешното забавление в мрежата: Атакистка в истерия

Без цензура

11-12-2013, 13:05

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Волен Сидеров отскочил до Куба, защото бил във форма

Истеричен изблик на близката до Волен Сидеров депутатка от Атака е най-споделяна новина днес в социалните мрежи. Деница Гаджева беше поканена да коментира "изтекли" снимки, от които става ясно, че вместо да участва в дебатите за бюджета лидерът на партията й събира тен на легендарния плаж Варадеро.

"Вие сте поръчкови!" С тези думи депутатката от Атака, "разстроена" по думите на водещия Виктор Николаев в сутрешния блок на Нова телевизия, бързо-бързо приключи разговора, който така и не се проведе като диалог.

Аз мога да ви дам снимки с хубава резолюция на Волен Сидеров на плажа, през лятото на български плажове, заяви Деница Гаджева. 5-ма депутати били в Куба на лични разноски. Гаджева започна да изрежда защо всички са били в Куба и въобще не пожела да отговори на конкретен въпрос. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж, за разлика от тюлена Борисов или Искра Фидосова, защото изглежда добре въпреки възрастта си. Гаджева вдигна тон и скорост, обяснявайки с кого са се срещали в Куба от Атака и не пожела да влезе в диалог.

Вие сте се разстроили много от тази снимки, успокойте се, каза Николаев.

Вие не сте журналисти, вие изпълнявате поръчка на американското посолство. Питате ли ме за посещенията на Сидеров, развика се още повече тя.

Искате ли да опитаме така - задаваме въпрос и вие отговаряте, предложи Николаев, но Гаджева трясна телефона.

Минути преди екшъна г-ца Гаджева се накара и на водещите от ТВ 7. На тях тя обясни, че Куба и Венецуела са образец за управление и модел на истинска демокрация. Недемократична държава били САЩ, където ако искаш да се разходиш в Лос Анжелис, прикрепяли към теб полицейски патрул, за да не те убият. Витомир Саръиванов направи опит да проведе нормален разговор с разфучалата се депутатка, но не се получи, пише frognews. Той бе набързо насметен от Гаджева, която в ефир изстрелваше думите като картечница и обвиняваше медиите във всички грехове, вместо да отразяват истината. А тя била, че партия Атака единствена се грижела за благосъстоянието на народа.