Полицията в готовност за мача на Черно море

Спорт

13-12-2013, 17:55

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Бултраси бойкотират двубоя на Тича

Около 100 униформени са в готовност да охраняват двубоят от последния кръг на "А" група между Черно море и Ботев (Пд). Бройката е същата като за мача с Левски - 85 са полицаи и 15 са жандармеристите, съобщиха от полицията във Варна.

По всяка вероятност обаче бройката ще бъде намалена, тъй като на Тича едва ли ще дойдат повече от тридесетина фенове. Причините за това са няколко. Бултрасите бойкотират своя отбор заради слабата игра в последните мачове, а и работния ден, в който ще се играе срещата, ще попречи на желаещите да присъстват. Студеното време и това, че мачът е предвиден за телевизионно излъчване със сигурност ще изпразни сектора на гостуващия отбор.

Припомняме, че привържениците на Ботев напуснаха демонстративно стадион Тича в мача с Черно море от турнира за Купата на България, след като охраната на клубното съоръжение на варненци не допусна двама от феновете на гостуващия отбор. Бултрасите са били във видимо нетрезво състояние и заради мерки за сигурност съвсем в реда на нещата бяха спрени от органите на реда на стадион Тича във Варна.