Поливач излезе титуляр на "Армията"

Спорт

15-12-2013, 18:10

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Човек от поддръжката дебютира в "А" група

Уникален футболист записа официален дебют не само в професионалния футбол, а направо в елитната група на един от легендарните стадиони в България, научи Varnautre.bg.

Служител от стадион "Градски" в Любимец игра пълни 90 минути за новак в шампионата при гостуването на ЦСКА на "Армията", спечелен от армейците със 7:0. Става въпрос за играча с №3 в състава на гостите Георги Димитров. Централният защитникът, който е юноша на Любимец и работи на клубното съоръжение на изпадналия във финансов колапс тим, записа името си в историята на клуба, с доста комичното си участие в Елита.

Уникалният футболист е роден 1995 г. има права за "А" група от Елитната до 19 г.. Преди двубоя с ЦСКА в Любимец изпитваха остра нужда от футболисти и са прибегнали до услугите на човек от поддръжката на стадиона в едноименния град. Не е ясно какво с каква точно е функцията на футболиста като служител на стадиона, но според непотвърдена информация той е отговарял за напояването на терена.

Абсурдната ситуация е резултат от изключително тежкото състояние и неясно бъдеще на тима от Любимец, който е много възможно да не завърши шампионата този сезон. На същото положение са тимовете на Нефтохимик и Пирин Гоце Делчев.