Всички новородени с чипове от май 2014

Животът

26-12-2013, 13:07

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Имплантирането им ще сложи край на отвличанията

От май 2014 в цяла Европа всички новородени ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип, който ще се въведе в държавните болници, съобщава ednodete1.blog.bg, позовавайки се на италианския в. Corrire di Roma. Mикрочипът е микросхема, която ще се намира в подкожната тъкан. Микрочиповете са с размерите на оризово зърно и са базирани на пасивната технология НВО (NWO), уточнява frognews.bg. 

Тези микрочипове, както се посочва в статията, ще бъдат особено полезни в случай на изчезване или отвличане на дeтето. Подробностите са още по-интересни: "Много страни вече са въвели микрочип при ваксинация. Такъв микрочип съдържа информация за едно лице, а схемите от ново поколение GPS вътре в чипа могат да открият човека носител на микрочипа с точност до 5 метра. Микрочипът ще бъде свързан директно към спътник, който ще управлява включените към него устройства.Taкъв микрочип всеки желаещ може да имплантира за себе си или децата си безплатно, независимо от датата на раждане, след като попълни формуляр. В отдела, за съществуването на който научаваме за първи път - КККН, Консултативния комитет по контрол над населението, са взели предвид възможността за имплантиране на всички граждани, родени преди тази дата. Въвеждане на чипа ще бъде напълно безболезнено, защото ще се имплантира под кожата на левия лакът", обяснява Corriere di Roma.

По-нататък в статията се казва, че този път новината от света на технологиите наистина е добра. Благодарение на микрочипа най-сетне ще може да се избегнат случаите на отвличания и рекет, които разтърсиха света през последните години, в това число и България. Освен това, благодарение на тази технология в бъдеще ще бъде лесно да се проследят всички престъпници, бегълци от правосъдието.