Хюлия блъскана с тежък предмет в главата, убиецът пуснат за общодържавно издирване

Смъртта е настъпила вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба

Предполагаемият убиец на Хюлия Маджар, чието тяло бе намерено вчера на стария път за Девня, край Варна е пуснат за общодържавно издирване. Става дума за неин близък приятел от детинство Иван, с който за последно 24-годишната жена от село Белогадец се видяла на 31 декември. Родителите на момичето в петък (на 3 януари) са обявили пред разследващите, че въпросният Иван е изчезнал с колата на братовчед си след като е бил с дъщеря им, научи Varnautre.bg. Към него момент разследващите все още не са знаели, дали Хюлия е мъртва. Тя е била обявена за изчезнала още на 1-ви януари.

24-годишната Хюлия Хюлия Назим Маджар е открита в лозов масив в близост до четвъртокласен път между село Езерово и ГП І-4, съобщиха вече официално и от полицията. Според заключението от аутопсията на трупа, смъртта е настъпила вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба.

Незабавно са предприети оперативно-следствени действия и е извършен оглед на местопроизшествие от служители на ОД на МВР-Варна. Започнато е досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта. Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна. Извършителят на деянието се издирва, допълват от полицията.

В Двете кули е открит автомобил, за който се предполага, че издирваният се е придвижвал с него. По-късно обаче той зарязал колата, научи още Varnautre.bg. По случая работи Окръжна прокуратура, която до момента не е излязла с официална информация.