На летището: Индийка каза "да" на влюбен българин (видео)

Животът

09-01-2014, 12:25

Снимка:

Кадър от YouTube

Автор:

Александър Димитров

Всичко от Автора

Неочаквано романтично предложение за брак на софийския терминал

Още едно доказателство, че любовта не признава нищо и за нея няма граници - в случая дори трансконтинентални - стана вчера. Младеж коленичи направо на летището, за да поиска ръката и сърцето на любимата си. Влюбеният българин предизвика истинска сензация на изхода за пристигащи на новия софийски терминал.

В трогателното видео се вижда как Александър, който е от Русе, посреща любимата си на летище София с букет цветя. В един момент се появява екзотична красавица, която с широка усмивка се хвърля да го прегръща. Нашенецът обаче пада на колене и вади кутийка с годежен пръстен. Девойката е видимо изненадана от романтичното посрещане, дори не й се вярва и гледа смутено "оператора" на видеото. Кандидат женихът обаче е толкова сериозен и настоятелен, че накрая сред прегръдки и целувки се чува и радостното "Yes!".

Българинът и любимата му, която е индийка, се запознали преди две години, докато работили заедно на круизен кораб край бреговете на Флорида.

Силно се надяваме поводът бъдещата младоженка да каже "Yes!", да не е липсата на обратни полети към Индия и рискът да остане сама в непозната страна, а искрената и споделена любов.

Екипът на Varnautre.bg желае на бъдещото семейство здраве и щастие!

Вижте и самото видео, заснето вчера на летището: